HomePal - Digitalt boligsalg af andelsboliger, lejligheder og villalejligheder

 | Af: Rasmus Albrechtsen

Hvordan foregår det, når danskere køber og sælger bolig i dag?

Svaret: På samme måde som for 20 år siden👎

I de 20 år er der ganske vist sket forbedringer, og andet ville også være underligt, men bolighandlen i dag foregår overvejende på samme måde som for 20 år siden via ejendomsmægler. Underligt nok, er ejendomsmæglernes salær steget ifølge Konkurrencestyrelsen.

Det danske boligmarked har ikke udviklet sig i takt med teknologien, ligesom vi har oplevet i andre brancher.

Se fx på bankindustrien, hvor vi for 20 år siden troppe op i banken for at overføre penge, mens vi i dag kan klare dette fra vores mobiler eller en laptop. Dette har også gjort det billigere at foretage pengeoverførsler.

Teknologien har altså gjort det både nemmere, hurtigere og billigere at være kunde i en bank.

I andre lande, fx USA og Norge, bruger boligsælgere og boligkøbere allerede teknologien til bolighandlen. De lande har allerede bevist, at teknologien kan bruges til at forbedre kundeoplevelsen for boligsælgere og boligkøbere. 👍

HomePals ambition er at forbedre kundeoplevelse på det danske boligmarked

Det er HomePals ambition og formål at gøre det nemmere, hurtigere og billigere være købe og sælge bolig i Danmark.

Derfor har vi bygget et digitalt boligmarked på www.HomePal.dk.

Vores digitale boligmarked fungerer på samme måde som en dating-side, hvor vi automatisk matcher boligkøbere og boligsælgere. Når der er et match, kan køber og sælger straks kontakte hinanden og aftale en boligfremvisning. Når handlen skal gennemføres, står HomePal til rådighed for at hjælpe med papirarbejdet. Alt klares hurtigt og digitalt.

Vi startede i februar og har i dag næsten 300 aktive brugere, der har oprettet sig som boligsælger og/eller boligkøber.

Vi ved godt, at vi ikke kan ændre boligmarkedet alene eller på kort tid, men at vi skal starte et sted.

Vi erkender også, at vores koncept ikke er hensigtsmæssigt ved køb og salg af alle slags boliger. Ved salg af unikke boliger, fx villaer, landbrug og arkitekttegnet boliger, kræves typisk individuel rådgivning om markedsføring og prisfastsættelse, hvilket vores boligplatform ikke kan tilbyde.

Derfor fokuserer vi på typeboliger og generiske boliger, dvs. andelsboliger, ejerlejligheder, villalejligheder og typehuse.

Vores fokus kan også ses ved, at mere end 95% af de mere end 250 søgeagenter på vores boligplatform søger andelsbolig, ejerlighed eller villalejlighed primært i København.

Derfor, hvis du overvejer at sælge en andelsbolig, ejerlejlighed eller villalejlighed, opfordrer vi dig til at prøve vores digitale boligmarked, så du kan hjælpe med at kickstarte den teknologiske udvikling af det danske boligmarked.


Hos HomePal.dk er sikkerhed og ordentlighed vigtigt. Derfor giver vi en gratis boligadvokat til alle boligkøbere, der køber deres bolig via HomePal.dk.

Vi står til rådighed for dig, og du kan kontakte os på +45 72 733 222 og på info@homepal.dk.